QUIS UT DEUS ?!

torek, 19. julij 2016


BOJ PROTI SATANIZMU

Neka restavratorka je povedala, da je šla iz svojega poklica ven, ker je videla, kako mnogi njeni kolegi in kolegice skrunijo kot satanisti križe, Jezusove in Marijine podobe ter podobe angelov in svetnikov, ki jih pošiljajo škofije in župnije v restavratorske centre, da bi jih obnovili.

Satsnisti so navzoči v vseh poklicih in moramo s tem računati. Navzoči so tudi v medicinskih poklicih. Hudič je ob nekem eksorcizmu povedal, da je prišel prej v otroka, kot Jezus pri krstu. To pomeni, da ga je porodničarka (ali porodničar) ob rojstvu posvetila Satanu - kar ti nesrečneži pogosto počnejo.

Če takšen otrok ni krščen s tradicionalnim krstom, pri katerem se moli tri eksorcizme ter molitev efeta z maziljenjem ter ni mazljen s krstnim oljem - vse to pri modernih krstih opuščajo (maziljenje s krstnim oljem je dano kot svobodna izbira) - potem je takšen otrok vse življenje žrtev hudičev ali morda celo obseden, če Bog to dopusti.

Zato naj mama takoj po krstu sama - če pa je navzoč oče, pa skupaj z njim - zmoli kratko molitev na glas ali polglasno ali potiho, kakor je pač mogoče. Moli naj naslednjo molitev ali pa s podobnimi bedami. Podrobnosti niso pomembne.

"Dobri Bog, hvala Ti iz vsega srca za tega otroka, ki se je nama danes rodil! Po Jezusovem Presvetem Srcu in po Marijinem Brezmadežnem Srcu Ti ga z možem nepreklico posvetima in izročima.

Jezus in Marija, Vajinima Srcema posvečava z možem tega otroka in Vaju prosima, varujta ga pred vsakim prekletstvom, urokom in čarovnijo, da bo nekoč prišel k Vama v Nebesa.

Angel varuh tega otroka, njegov patron..., sv. nadangel Mihael in vsi angeli, svetniki ter verne duše v vicah, prosite za teha otroka, pomagajte mu in ga varujte. Hvala Vam, po Kristusu našem Gospodu. amen."

(Potem naj otroka s trad. blagoslovljeno vodo, če je mogoče ali brez nje, pokriža na čelu, ustih in srcu ter govori: "V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.")


Otroka je potrebno čimprej po rojstvu krstiti, da ne umre brez krsta, ker potem ne more v Nebesa in da se hudičem čim bolj onemogoči, da bi mu škodovali ter da se Božji milosti čimprej omogoči, da zavlada Jezus v duši tega otroka ter ga varuje pred vidnimi in nevidnimi sovražniki.